Wij bij modaalinkomen2011.nl willen u allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Laten we er in 2012 het beste van maken! Het modaal inkomen 2012 is met 50 euro gestegen! Dat is uitstekend nieuws voor ons allemaal. Denk aan alle rijkdommen waarmee u uzelf kunt verwennen. Luxe badhuizen, champagne, kaviaar, dure sportauto’s en spectaculaire vakanties. Alles is mogelijk wanneer je boven het modaal inkomen zit.

Heeft u goede voornemens op financieel gebied? Misschien wilt u sparen voor dat mooie huis in Frankrijk, of voor die mooie auto die u zag. Andere mensen sparen weer voor een hypotheek of een enorm bedrag te lenen van een financiële instelling. Veel mensen onderschatten wat voor jaar 2012 gaat worden qua modaal inkomen, het gaat echt een prachtjaar worden. De minister van economische zaken heeft al een fles champagne opengebroken in de tweede kamer en kondigde de komst van de tweede gouden eeuw aan. Nederlandse schepen staan weer in de havens en zullen binnenkort de wereld veroveren.

De eerste missie om het modaal inkomen van 2012 te verhogen is uiteraard het innemen, bezetten en uitbuiten van de gigantische diamantmijnen in centraal Afrika. We zullen goed uit moeten zoeken waar die zich bevinden, maar het zou iedereen wat geld en inkomen opleveren wanneer we die in handen zouden krijgen.

Zo is ook piraterij een goede oplossing om geld in het latje te krijgen in tijden van financiële crisis. Menige mensen hebben al voorgesteld om piraterij te overwegen op de noordzee en voor de kust van Somalië. Er is veel geld te halen aan boord van internationale vrachtschepen. Een gekaapte olietanker levert al snel een paar miljoen op, de nodige bemanning kunnen individueel ook voor een flinke buit garant staan. Zo zou het modaal en het gemiddeld inkomen flink omhoog schieten in 2012 en 2013.

In ieder geval, succes en voorspoed in dit prachtig jaar, sla je slag en laat je niet teveel afleiden door nonsens op internet!